Vastgoedmanagement

cowboy Projectmanagers en interim bestuurders; De professionals die dit vak verstaan en de persoonlijkheid bezitten om de mensen en  processen die hiervoor nodig zijn aan te sturen zijn niet altijd binnen de organisatie voorhanden. D&M Properties is in staat om deze competentie voor kortere of langere periode aan uw organisatie toe te voegen. Dit betreft zowel interim management als de aansturing van uw project(en).

Publiek Private Samenwerkingen (PPS)

Als overheidsorganisatie bent u de regisseur van het beleid. De uitvoering van de projecten is echter niet uw primaire doel. Het PPS concessie model biedt uitgelezen mogelijkheden om de regie in handen te houden en tegelijkertijd bij de uitvoering de kennis van de markt te benutten.

Het PPS concessiemodel leidt tot marktwerking op basis van kennis en innovatie en de laagst mogelijke gebruikskosten. Indien u wilt dat marktpartijen hun beste mensen inzetten op uw opdrachten, en hun kennis ter beschikking stellen, dan biedt PPS uitgelezen mogelijkheden.

Vraagt u zich af of het werken op basis van een PPS structuur iets voor uw project of organisatie is ? Neem contact op voor een vrijblijvende quick scan, dan heeft u alle argumenten op een rijtje.